Kunne du tenkt deg en app for å finne ladestasjoner når du er ute og kjører? Da er Ladestasjoner-appen redningen. Nettsidene våre er mobiltilpasset, men det er flere fordeler med å bruke appen.

Å sjekke Ladestasjoner.no hjemmefra på PC er vel og bra, men det er gjerne når du er ute på farten at du trenger denne oversikten aller mest. Da kan Ladestasjoner-appen være gull verdt. Den inneholder akkurat det samme kartet som vi har på nettsidene våre, du har også mulighet til å filtrere på biltype, ladetype, tilgjengelighet, og P-avgift for å finne akkurat den rette ladestasjonen for deg og din bil.

Nettsidene våre er mobiltilpasset, så det er ingenting i veien med å bruke den i nettleseren til mobilen din, men det er flere fordeler med å bruke appen. Blant annet bruker den funksjonaliteten i mobiltelefonens innebygde kartløsning. For Android-telefoner er dette Google Maps, og for iPhone er det Apple Maps. Dette betyr at appen vil laste raskere enn hva nettsiden gjør på mobil, og den bruker også mindre data og batteri.

Du kan laste ned Ladestasjoner-appen her: App Store (iPhone) eller Google Play (Android).