Artikler

Om oss og kontaktinfo

Hva skal vi lage?

  • Ladestasjoner.no – planleggeren og ressurssenteret. En nettside ligger i bunn for tjenestene som utvikles. Med en integrert webapp for å finne ladestasjoner, sammen med mulighet for brukerinvolvering og faglig stoff slik at nettsiden blir et ressurssenter for alle interessert i elbillading, enten de bruker den eller bygger den ut.
  • Mobilappen Ladestasjoner – løsningen når du trenger den. Har integrert funksjonalitet med nettstedet, men spesialsydd som en ekte app for å løse ladebehovet ditt når du er på farten.
  • Skreddersydde tjenester med bruk av ladestasjonsdata for profesjonelle aktører. Toveiskommunikasjon og mer avansert data fra ladestasjonene åpner nye bruksmuligheter. Vi kartlegger mulighetene, finner løsninger og støtter med vår kunnskap flåteeiere, nyttetransport, bilimportører, infrastrukturutbyggere, myndighetene og andre.

Vi skal gjøre vårt beste for at løsninger som utvikles i verdens største «elbillaboratorium», kan få utbredelse utover våre egne landegrenser.

Hvorfor gjør vi dette?

  • Vi kjenner elbileiernes behov og bruksmønster og gjør utviklingen brukersentrert
  • Vi vet hvordan vi kan bruke teknologi for å nytte oss av den informasjonen vi elbilister har bruk for, og har erfaring med hvordan systemer og visningslag integreres sammen for å skape innovative systemer.
  • Før Ladestasjoner AS ble etablert, utviklet vi det første norske visningslaget for ladeinfrastrukturen: Ladestasjoner.no. I samarbeid med Apphuset ble mobilappen LadeNå! lagd for iPhone & Android.
  • Ladeinfrastrukturen utvikler seg raskt. Foruten økt omfang, varierende løsninger for ladefart og kontakter, vil ladestasjonene ha kommunikasjon og kunne levere sanntidsdata. Dette gir muligheten til nye funksjonaliteter i tjenester som benytter ladestasjonsdata.
  • NOBIL er et unikt, norsk databaseverktøy som forhåpentligvis innen kort tid vil inneholde informasjon om ladestasjoner i alle de nordiske landene.

Alt gjør vi som et bidrag til at flere skal oppleve gleden av å være elbilister - til det beste for oss alle, byene og miljøet vi lever i. 

Kontaktinformasjon

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

AddThis Social Bookmark Button

Google Play

iTunes

Lading for «dummies»

lading for dummies