Ladestasjoner til din GPS-navigasjon

GPSDu kan laste ned info om ladestasjoner og installere dette på din navigator. Filene er såkalte POI-filer som de fleste typer bilnavigasjoner kan vise.

For å installere ladestasjoner på din navigator, trenger du to filer. Den ene innholder data om hvor stasjonene befinner seg, den andre er et ikon som vises på navigatoren din. 

Generatoren nedenfor gir deg helt oppdatert informasjon, fra dag-til-dag, med det siste som er av endringer i NOBIL databasen hvor informasjonen kommer fra. Så kan du selv bestemme hvor godt oppdatert du ønsker å holde navigasjonen din.

Last ned begge til PC og legg de i samme mappa. Koble til navigatoren med USB-kabelen som følger med. Filene skal ligge i samme mappe på enheten.

Du kan bruke navigasjonsenhetens eget program som fulgte med som for eksempel Garmin POI Loader.

For TomTom finner du informasjon her: http://no.support.tomtom.com/app/answers/detail/a_id/19670 
Informasjonen kan lastes over til en TomTom enhet via: https://mydrive.tomtom.com/no_no/#+viewport=59.91381,10.73872,18+ver=2

Merk at filene innholder registrerte ladestasjoner som er merket offentlig og for besøkende. For å bruke de som er for besøkende, forutsetter det at du har et ærend på stedet, f.eks. kjøpesenter, kontorbygg, øvrige arbeidsplasser, skoler og andre offentlige institusjoner.

For TomTom (.ov2), Garmin og andre (.gpx og .csv) og ikon (.bmp).

Tegnsettet i csv-fila skal bli riktig hvis det åpnes som ISO-8859-1.

AddThis Social Bookmark Button

Google Play

iTunes

Lading for «dummies»

lading for dummies